Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Eric Burgh

Nazorg was slecht te noemen...slotbout voor wielbouten niet in de auto, en er waren reparaties verricht aan auto waarbij het wiel eraf moest dus belde garage Mooij op dat de slotbout waarschijnlijk nog bij garage lag waar reparaties verricht waren. Waarop de medewerker die ik aan de lijn had (en voor autoverkoper heel weinig van auto's afwist, eerste wat mij opviel int gesprek) maar zei dat voor die reparatie het voorwiel niet verwijderd hoeft te worden...dan wordt het toch verdomd lastig om stabilisatiestang en /of stuurkogel te vervangen.

Daarom zou hij vorige eigenaar bellen daarvoor omdat hij die er niet bijgeleverd zou hebben, dat was nummer twee van het kleine leugen lijstje...

En als goede na-service werd ik geadviseerd om het zelf maar op te lossen.

Maar voorwiel voor reparatie eraf geweest en dat lukt niet zonder benodigde bout daarvoor die ze blijkbaar zijn kwijtgeraakt erna. Daardoor kan ik als een lekke band krijg niet de band verwisselen. Altijd makkelijk toch?

Tot aan het ophalen van de auto was service goed, medewerkers vriendelijk en behulpzaam.

En toen ik erachter kwam binnen 2 dagen dat slotbout niet in de auto lag, was de service geen service meer te noemen, medewerker allesbehalve behulpzaam en niet bepaald op hoogte van de techniek v.e. auto. En schoof het probleem die ontstaan was bij Auto Mooij dus maar zonder blikken of blozen op de koper af. Heb daarna nog via mail contact opgenomen met foto van wielbouten zodat ze goede slotbout konden gaan zoeken of regelen en opsturen naar mij, maar heel vreemd....geen enkele reactie daarop ontvangen...

Auto Mooij totdat auto verkocht is...daarna Auto Zoek Het Zelf Maar Uit
(Maakt t niet uit dat probleem door Auto Mooij is veroorzaakt of daar is ontstaan)

En had grote beurt voor €300 erbij gedaan zodat auto op en top was als werd afgeleverd aan mij...
Binnen vier dagen na ophalen auto moest ik motorolie bijvullen omdat laagste stand was bereikt waardoor melding kreeg voor bijvullen motorolie...hoort eigenlijk bij een grote beurt dacht ik zo..

Brendy Gerritzen

Heel netjes afspraak gemaakt om proefrit te maken .was prima na een gesprek zeiden ze we denken dat u niet gaat kopen, geen proefrit hoe moet ik auto kopen als ik niet weet hoe hij rijdt! echt sorry we rijden een uur heen en uur terug betekent toch wel dat we interesse hebben.omdat ik mijn auto niet in ruil betekent toch niet dat ik die auto niet wil sorry zo slecht dit

Alexandros Paraskevov

Well I was last week at this company.They have a great selection of cars but I was particularly looking for Lexus IS.On making a test drive I was very satisfied with technical conditions of the car.it was superb and the price was dropped down which was nice for me too,but I still had a doubt of the extern view of the car.Paint work need to be done as the front bumper and motor hood as well.the price for this job confused me and I retired from deal,but I looked 6 other Lexus across the Nederland for this periode and all of them have technical and paint problems as well...as for the personal stuff, they are kind and sociable persons and was very pleasant to comunicate with them.

M.V.N.

Er zijn er maar weinig die zo netjes en professioneel te werk gaan! Ook geloof ik de recensie niet die gaat over het missen van slotbouten voor de velgen van een auto bij de verkoop. Ik bedoel denk je nou echt dat hun zich laten kennen voor een paar simpele slotbouten ? Ik koop er zelf al jaren en heb nog nooit een slechte ervaring gehad met Auto Mooij B.V. en kan ze dus ook iedereen aanbevelen !