Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Sam Smits

Onlangs bij dit prachtige bedrijf wezen kijken voor een auto. Ik was eigenlijk van plan om die dag nog een vergelijkbare auto te bezichtigen. Maar het gevoel was gelijk goed bij Auto Mooij! Erg sympathieke medewerkers! Eerlijk, netjes en zéér behulpzaam. En ook niet geheel onbelangrijk de prijs-kwaliteit verhouding is ook gewoonweg super!
Ik zeg thumbs up voor dit autobedrijf ! Heb wel eens anders meegemaakt.
Bedankt Auto Mooij! 👍🏻 En wellicht nog eens tot een volgende keer.

remco moonen

Bij dit auto bedrijf een ford focus gekocht, nette auto zaak veel aanbod voor elke beurs.

Personeel is vriendelijk, enkel bij aflevering was alles wat kortaf.

Mooie prijs voor de focus, en de inruil auto.

Wat jammer is is dat je op pas wordt gestuurd met een bijna lege tank, meeste auto bedrijven leveren een volle tank gewoon uit service.

Er werdt een plekje lak bijgewerkt zoals afgesproken, dit is gebeurd enkel niet helemaal netjes.

Kortom ben ik erg tevreden over de zaak, maar vanwege deze 2 punten van aandacht geen 5 sterren maar 4.

Het is wel een zaal waar ik zal kijken voor een latere nieuwe auto.

Cor van Bakel

Hele mooij.. e auto gekocht KIA SPOTAGE FULL option en een ingeruild prima ontvangen keurige aflevering had een probleem achteraf met mijn inruilauto dit is perfect opgelost door Sander Mooij een bedrijf dat ik iedereen zal aanraden mijn inruilauto hebben ze toch genomen en het zeer netjes opgelost met de kosten.dus uiteraard 5 sterren.

Joost de Graaf ASK - ARNHEM

Vanuit Arnhem naar Beek en Donk.... Deze leuke Mitsubishi gezien op de website van auto Mooij en ze meteen gebeld. Ik kreeg direct alle informatie die ik wilde weten, niets was te veel en we hebben afspraken gemaakt. De auto werd helemaal nagekeken, belangrijke dingen zijn vervangen die bij de beurt horen en er zit een nieuwe APK op. Ik naar Beek en Donk ...met de trein. "We halen u gewoon even op hoor op het treinstation in Helmond, geen punt" en dat was natuurlijk perfect. Ik kan en moet zeggen dat alles wat we hebben afgesproken van A tot Z is nagekomen. Het is een mooi bedrijf waar alles tot in de puntjes is verzorgd, dat valt meteen op bij binnenkomst. Een zeer gevarieerd aanbod autos staat er in de royale showroom en je kijkt je ogen uit. Dit is écht een klantgericht autobedrijf met service zoals je die wenst en verwacht. Dus, aan te bevelen! Bedankt!