Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat.ย Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is.ย Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Henri Neervens

Heb probleemje met BMW X3 vervolgens contact daarover gehad met Sander en hebben dit zeer goed opgelost.
Vervangend vervoer was aanwezig ,top geholpen. Ga zo door

Gr henri

Princes Babycakes

Wij waren specifiek op zoek na een bmw 3serie, benzine, deze hebben wij kunnen vinden bij jullie,, maar een ding was geweldig, dat was hoe vriendelijk geholpen werd door nick, wij hebben ons wensen aan hem toegelaten en hij heeft ons gehulpen om onze droom uit te laten komen, dus bij deze nick jij bent een geweldige kerel, mvg paul en miranda ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Han Voorjans

Onlangs een VW Tiguan gekocht en ben daarbij zeer goed geholpen door een verkoper genaamd Nick Peters.
Je wordt er onder het genot van een heerlijk bakje koffie gezellig en professioneel geholpen. De verkopers lopen hier niet met een stropdas om en een maatpak aan, maar zijn gewoon sportief gekleed wat erg persoonlijk overkomt. Het is een super mooi historisch bedrijf waar de wagens er keurig bijstaan. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aan bevelen en bij een volgende koop van een auto, zal ik zeker weer een kijkje gaan nemen bij Auto Mooij.

Joop van Eck

Bij Auto Mooij heb ik mijn huidige auto gekocht. Volkswagen EOS cabrio.
Zeer vriendelijk geholpen en op al mijn vragen een antwoord gekregen.
Ik raad Auto Mooij beslist aan aan mensen die een goede gebruikte auto willen kopen. Heb ook al reclame gemaakt binnen mijn familie.
Auto Mooij nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
Na een flinke regenbui geconstateerd dat mijn dak erg lekte. Heb contact gezocht met Sander en kreeg meteen te horen dat dit wordt opgelost.
Heb tijdens de reparatie een leenauto meegekregen. Na enkele dagen kon ik de EOS weer ophalen. Sander, nogmaals heel erg bedankt voor de service en ik ben er nog niet aan toe, maar als deze service zo goed blijft dan weet ik wel waar mijn eventuele volgende auto vandaan komt. Fijne feestdagen voor het hele team van Auto Mooij en tot volgend jaar .

Joop van Eck