Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Bea Hakkens

Onlangs peugeot cabrio gekocht bij Auto Mooij.
Wel ver van huis maar......eindelijk geen gladde auto verkopers. Duidelijk en correct, staat men je te woord.
Prachtige wagens, ruime keus in vele merken, hele schappelijke prijzen.
Ook heb ik onlangs met de service te maken gehad. In één woord SUPER.
Ook bij de ANWB krijgen ze een waardering van 5 sterren. Hier sluit ik me helemaal bij aan.
Groetjes Bea.

Han Voorjans

Onlangs een VW Tiguan gekocht en ben daarbij zeer goed geholpen door een verkoper genaamd Nick Peters.
Je wordt er onder het genot van een heerlijk bakje koffie gezellig en professioneel geholpen. De verkopers lopen hier niet met een stropdas om en een maatpak aan, maar zijn gewoon sportief gekleed wat erg persoonlijk overkomt. Het is een super mooi historisch bedrijf waar de wagens er keurig bijstaan. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aan bevelen en bij een volgende koop van een auto, zal ik zeker weer een kijkje gaan nemen bij Auto Mooij.

Ries Biemans

Recent een auto gekocht bij Auto Mooij, welke precies was zoals verwacht/omschreven.
Een prima prijs gekregen voor de auto die ik heb ingeruild, en de nieuwe auto is conform afspraak geleverd. Een mooi bedrijf met nette service, vriendelijke medewerkers en prettige uitstraling.

Kortom; een aanrader. Graag tot een volgende keer!

Ronald Donkersloot

Prachtige zaak aardige mensen en heel veel mooie autoś.helaas zat het met deze auto niet mee omdat er achteraf nog al wat problemen mee waren.garantie en afspraken waren niet helemaal duidelijk met de verkoop maar samen hebben we dan toch een oplossing gevonden . Nu 2 maanden na garantie wederom pech en ook nu zijn ze bereid mee te werken en gaat hij binnenkort op de brug.