Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Rene Steffin

Ik heb de kentekenplaathouder NIET verwijderd, waarom?.....Dit is een bedrijf waar je reclame voor wilt rijden. Na een zoek tocht voor een Jaguar XJR bij Sander terecht gekomen, en daar stond hij in de configuratie die ik zocht. Ben nog zeer content met de aankoop en iedere dag is een genot in de Jaguar.

C Polak

Wij zijn zeer plezierig geholpen door een NIET opdringerige verkoper die uitgebreid de tijd voor ons nam, het zeker niet vervelend vond dat wij nog even bedenktijd wilde en voor zeer correcte afhandeling heeft gezorgd. Super bedankt Maarten! (Het is nu eenmaal moeilijk kiezen in jullie uitgebreide showroom met zulke mooie auto's)

Ellen van Erp

Via Marktplaats een auto gevonden. Direct reactie terug gehad van Nick. We kregen een prima inruil prijs voor onze auto. Na het zien van de recensies was de keus zo gemaakt. We gingen direct naar Beek en Donk.

Daar aangekomen erg vriendelijk ontvangen. Goede info gehad en een rondje gereden. Omdat ik niet veel tijd had en moest werken kon alles snel geregeld worden.

Wat fijn om eindelijk een garage gevonden te hebben die eerlijk, betrouwbaar en klantgericht is. Ik ga een volgende keer zeker weer hier naartoe! Nick, bedankt voor de goede service. Je hebt er een klant voor het leven bij :-).

Martin Derksen

Hallo ik ben Martin en sinds een kleine twee maanden de gelukkige eigenaar van een DS3 1.6 THP uit 2012 met een stand van 82 dkm.

We begonnen direct op dag één met een rook ontwikkeling die leek op olie verbruik. Contact opgenomen met het autobedrijf, Mooij uit Beek en Donk en een afspraak gemaakt om hem na te kijken. Door eigen onderzoek op het net kwam ik er al achter dat er mogelijk wat problemen waren met dit PSA blok. Maar deze problemen zijn op te lossen. Door verkeerd gebruik (lees het nieuwe autorijden) komen deze problemen eerder voor dan gebruikelijk. Ze hebben de auto bij garage bedrijf Ad van der Horst uit Beek en Donk gebracht waar ze een specialisme hebben op dit soort blokken. Ik heb met vertrouwen mijn auto daar achtergelaten. Ze hebben een additieve aan de motorolie toegevoegd die onder gebruiksomstandigheden hun werk moet doen. Daarna de olie (vervuild) afgetapt en nieuwe olie met wederom additieven toegevoegd. Tot op heden (een kleine 1500 km verder) geen oliewalm meer uit de uitlaat. Was er nog een kleine druppellekkage van het oliefilterhuis die bij een tweede afspraak verholpen werd. Tijdens deze reparatie zagen ze een gescheurde carterventilatieslang (goed voor scrabble) tegen die ook nog even vernieuwd werd. En ook nog een defecte oliesensor die vervangen werd. Alles onder coulance reparatie van autobedrijf Mooij uit Beek en Donk. Vanaf dit moment gaat de garantie die afgesloten is in werking.

Ik geniet elke dag weer van dit kogeltje. tegen vrienden en familie zeg ik dat ik een kleine Porsche heb. Het rijgedrag is geweldig ,de looks in de auto is prachtig, de sound is fenominabel. Nog even een kleine detail beurt in het voorjaar en hij is spik en span.

Goeten Martin