Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Joost de Graaf ASK - ARNHEM

Vanuit Arnhem naar Beek en Donk.... Deze leuke Mitsubishi gezien op de website van auto Mooij en ze meteen gebeld. Ik kreeg direct alle informatie die ik wilde weten, niets was te veel en we hebben afspraken gemaakt. De auto werd helemaal nagekeken, belangrijke dingen zijn vervangen die bij de beurt horen en er zit een nieuwe APK op. Ik naar Beek en Donk ...met de trein. "We halen u gewoon even op hoor op het treinstation in Helmond, geen punt" en dat was natuurlijk perfect. Ik kan en moet zeggen dat alles wat we hebben afgesproken van A tot Z is nagekomen. Het is een mooi bedrijf waar alles tot in de puntjes is verzorgd, dat valt meteen op bij binnenkomst. Een zeer gevarieerd aanbod autos staat er in de royale showroom en je kijkt je ogen uit. Dit is écht een klantgericht autobedrijf met service zoals je die wenst en verwacht. Dus, aan te bevelen! Bedankt!

Jes en Natas van der praag

Wij kregen een inruilwaarde waar wij ons totaal niet in konden vinden voor onze mooie BMW hierdoor waren we snel klaar met het gesprek over de aankoop van een auto bij Mooij auto's. Ze namen wel de moeite om dit nog te onderbouwen per mail. Dat vonden wij netjes van het bedrijf.

Xam Hanegraaf

Gisteren heb ik een prachtige nieuwe Opel Corsa gekocht bij Auto Mooij. Het is een tweedehands, de airco moest bijgevuld worden en er zaten twee kleine deukjes in de zijpanelen. Zonder bij te hoeven betalen hebben we een afspraak gemaakt om de deukjes eruit te laten halen en nog voor dat ik ermee weg was hebben ze de airco nog bijgevuld en gecheckt of deze naar behoren werkte. Mocht er binnen nu en een paar maanden nog iets met de airco zijn mag ik terug komen. Hartelijk dank voor de goede service.

Rene Steffin

Ik heb de kentekenplaathouder NIET verwijderd, waarom?.....Dit is een bedrijf waar je reclame voor wilt rijden. Na een zoek tocht voor een Jaguar XJR bij Sander terecht gekomen, en daar stond hij in de configuratie die ik zocht. Ben nog zeer content met de aankoop en iedere dag is een genot in de Jaguar.