Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Jes en Natas van der praag

Wij kregen een inruilwaarde waar wij ons totaal niet in konden vinden voor onze mooie BMW hierdoor waren we snel klaar met het gesprek over de aankoop van een auto bij Mooij auto's. Ze namen wel de moeite om dit nog te onderbouwen per mail. Dat vonden wij netjes van het bedrijf.

Dorien & Denny van Ham-Hellings

Een Renault grand scenic bij autobedrijf mooij gekocht, wat problemen gehad met de auto (airco werkte niet goed, tanken ging moeizaam, trilling van de motor & een raar geluid) al deze problemen hebben we netjes met autobedrijf mooij en cargarantie kunnen oplossen! Super service bij autobedrijf mooij, dus je kunt met een gerust hart hier een auto kopen!

André van der Weerd

Vorige week onze oude auto ingeruild en onze nieuwe auto opgehaald. Dit ging soepel. Service was prima. Bij thuiskomst kwamen we erachter dat de airco niet werkte, dit wordt zonder problemen opgelost. Een prima bedrijf om een auto te kopen.

Linda Pijpers

Zelfs een jaar na aankoop nog een geweldige service zonder dat er ergens moeilijk over gedaan wordt en zonder dat ze dit hoefde te doen, zulke goede service hebben we nog nooit gehad,voor ons staat het vast dat we daar volgende keer weer terug gaan, echt klasse