Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Joost de Graaf ASK - ARNHEM

Vanuit Arnhem naar Beek en Donk.... Deze leuke Mitsubishi gezien op de website van auto Mooij en ze meteen gebeld. Ik kreeg direct alle informatie die ik wilde weten, niets was te veel en we hebben afspraken gemaakt. De auto werd helemaal nagekeken, belangrijke dingen zijn vervangen die bij de beurt horen en er zit een nieuwe APK op. Ik naar Beek en Donk ...met de trein. "We halen u gewoon even op hoor op het treinstation in Helmond, geen punt" en dat was natuurlijk perfect. Ik kan en moet zeggen dat alles wat we hebben afgesproken van A tot Z is nagekomen. Het is een mooi bedrijf waar alles tot in de puntjes is verzorgd, dat valt meteen op bij binnenkomst. Een zeer gevarieerd aanbod autos staat er in de royale showroom en je kijkt je ogen uit. Dit is écht een klantgericht autobedrijf met service zoals je die wenst en verwacht. Dus, aan te bevelen! Bedankt!

Ronald Donkersloot

Prachtige zaak aardige mensen en heel veel mooie autoś.helaas zat het met deze auto niet mee omdat er achteraf nog al wat problemen mee waren.garantie en afspraken waren niet helemaal duidelijk met de verkoop maar samen hebben we dan toch een oplossing gevonden . Nu 2 maanden na garantie wederom pech en ook nu zijn ze bereid mee te werken en gaat hij binnenkort op de brug.

Sam Smits

Onlangs bij dit prachtige bedrijf wezen kijken voor een auto. Ik was eigenlijk van plan om die dag nog een vergelijkbare auto te bezichtigen. Maar het gevoel was gelijk goed bij Auto Mooij! Erg sympathieke medewerkers! Eerlijk, netjes en zéér behulpzaam. En ook niet geheel onbelangrijk de prijs-kwaliteit verhouding is ook gewoonweg super!
Ik zeg thumbs up voor dit autobedrijf ! Heb wel eens anders meegemaakt.
Bedankt Auto Mooij! 👍🏻 En wellicht nog eens tot een volgende keer.

Ries Biemans

Recent een auto gekocht bij Auto Mooij, welke precies was zoals verwacht/omschreven.
Een prima prijs gekregen voor de auto die ik heb ingeruild, en de nieuwe auto is conform afspraak geleverd. Een mooi bedrijf met nette service, vriendelijke medewerkers en prettige uitstraling.

Kortom; een aanrader. Graag tot een volgende keer!