Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Jes en Natas van der praag

Wij kregen een inruilwaarde waar wij ons totaal niet in konden vinden voor onze mooie BMW hierdoor waren we snel klaar met het gesprek over de aankoop van een auto bij Mooij auto's. Ze namen wel de moeite om dit nog te onderbouwen per mail. Dat vonden wij netjes van het bedrijf.

Xam Hanegraaf

Gisteren heb ik een prachtige nieuwe Opel Corsa gekocht bij Auto Mooij. Het is een tweedehands, de airco moest bijgevuld worden en er zaten twee kleine deukjes in de zijpanelen. Zonder bij te hoeven betalen hebben we een afspraak gemaakt om de deukjes eruit te laten halen en nog voor dat ik ermee weg was hebben ze de airco nog bijgevuld en gecheckt of deze naar behoren werkte. Mocht er binnen nu en een paar maanden nog iets met de airco zijn mag ik terug komen. Hartelijk dank voor de goede service.

Rene Steffin

Ik heb de kentekenplaathouder NIET verwijderd, waarom?.....Dit is een bedrijf waar je reclame voor wilt rijden. Na een zoek tocht voor een Jaguar XJR bij Sander terecht gekomen, en daar stond hij in de configuratie die ik zocht. Ben nog zeer content met de aankoop en iedere dag is een genot in de Jaguar.

remco moonen

Bij dit auto bedrijf een ford focus gekocht, nette auto zaak veel aanbod voor elke beurs.

Personeel is vriendelijk, enkel bij aflevering was alles wat kortaf.

Mooie prijs voor de focus, en de inruil auto.

Wat jammer is is dat je op pas wordt gestuurd met een bijna lege tank, meeste auto bedrijven leveren een volle tank gewoon uit service.

Er werdt een plekje lak bijgewerkt zoals afgesproken, dit is gebeurd enkel niet helemaal netjes.

Kortom ben ik erg tevreden over de zaak, maar vanwege deze 2 punten van aandacht geen 5 sterren maar 4.

Het is wel een zaal waar ik zal kijken voor een latere nieuwe auto.