Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

André van der Weerd

Vorige week onze oude auto ingeruild en onze nieuwe auto opgehaald. Dit ging soepel. Service was prima. Bij thuiskomst kwamen we erachter dat de airco niet werkte, dit wordt zonder problemen opgelost. Een prima bedrijf om een auto te kopen.

remco moonen

Bij dit auto bedrijf een ford focus gekocht, nette auto zaak veel aanbod voor elke beurs.

Personeel is vriendelijk, enkel bij aflevering was alles wat kortaf.

Mooie prijs voor de focus, en de inruil auto.

Wat jammer is is dat je op pas wordt gestuurd met een bijna lege tank, meeste auto bedrijven leveren een volle tank gewoon uit service.

Er werdt een plekje lak bijgewerkt zoals afgesproken, dit is gebeurd enkel niet helemaal netjes.

Kortom ben ik erg tevreden over de zaak, maar vanwege deze 2 punten van aandacht geen 5 sterren maar 4.

Het is wel een zaal waar ik zal kijken voor een latere nieuwe auto.

Xam Hanegraaf

Gisteren heb ik een prachtige nieuwe Opel Corsa gekocht bij Auto Mooij. Het is een tweedehands, de airco moest bijgevuld worden en er zaten twee kleine deukjes in de zijpanelen. Zonder bij te hoeven betalen hebben we een afspraak gemaakt om de deukjes eruit te laten halen en nog voor dat ik ermee weg was hebben ze de airco nog bijgevuld en gecheckt of deze naar behoren werkte. Mocht er binnen nu en een paar maanden nog iets met de airco zijn mag ik terug komen. Hartelijk dank voor de goede service.

Joost de Graaf ASK - ARNHEM

Vanuit Arnhem naar Beek en Donk.... Deze leuke Mitsubishi gezien op de website van auto Mooij en ze meteen gebeld. Ik kreeg direct alle informatie die ik wilde weten, niets was te veel en we hebben afspraken gemaakt. De auto werd helemaal nagekeken, belangrijke dingen zijn vervangen die bij de beurt horen en er zit een nieuwe APK op. Ik naar Beek en Donk ...met de trein. "We halen u gewoon even op hoor op het treinstation in Helmond, geen punt" en dat was natuurlijk perfect. Ik kan en moet zeggen dat alles wat we hebben afgesproken van A tot Z is nagekomen. Het is een mooi bedrijf waar alles tot in de puntjes is verzorgd, dat valt meteen op bij binnenkomst. Een zeer gevarieerd aanbod autos staat er in de royale showroom en je kijkt je ogen uit. Dit is écht een klantgericht autobedrijf met service zoals je die wenst en verwacht. Dus, aan te bevelen! Bedankt!