Over ons

Auto Mooij bestaat uit een jong en enthousiast team waar het vertrouwen voorop staat. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een auto geen dagelijkse bezigheid is. Daarom nemen we alle tijd voor u in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Het plezier van een nieuwe auto begint in onze ogen al bij de aankoop. Hopelijk zien we u binnenkort bij ons terug als een van de vele tevreden klanten.

Medewerkers

lijn
Sander

Sander Mooij

Nick

Nick Peters

vinnie-42

Vincent Honig

Jacq

Jacqueline Blom

Hans

Hans Smits

Recensies

lijn

Cas Candel

Vriendelijke service. Tevreden met onze auto naar huis.

Martin Derksen

Hallo ik ben Martin en sinds een kleine twee maanden de gelukkige eigenaar van een DS3 1.6 THP uit 2012 met een stand van 82 dkm.

We begonnen direct op dag één met een rook ontwikkeling die leek op olie verbruik. Contact opgenomen met het autobedrijf, Mooij uit Beek en Donk en een afspraak gemaakt om hem na te kijken. Door eigen onderzoek op het net kwam ik er al achter dat er mogelijk wat problemen waren met dit PSA blok. Maar deze problemen zijn op te lossen. Door verkeerd gebruik (lees het nieuwe autorijden) komen deze problemen eerder voor dan gebruikelijk. Ze hebben de auto bij garage bedrijf Ad van der Horst uit Beek en Donk gebracht waar ze een specialisme hebben op dit soort blokken. Ik heb met vertrouwen mijn auto daar achtergelaten. Ze hebben een additieve aan de motorolie toegevoegd die onder gebruiksomstandigheden hun werk moet doen. Daarna de olie (vervuild) afgetapt en nieuwe olie met wederom additieven toegevoegd. Tot op heden (een kleine 1500 km verder) geen oliewalm meer uit de uitlaat. Was er nog een kleine druppellekkage van het oliefilterhuis die bij een tweede afspraak verholpen werd. Tijdens deze reparatie zagen ze een gescheurde carterventilatieslang (goed voor scrabble) tegen die ook nog even vernieuwd werd. En ook nog een defecte oliesensor die vervangen werd. Alles onder coulance reparatie van autobedrijf Mooij uit Beek en Donk. Vanaf dit moment gaat de garantie die afgesloten is in werking.

Ik geniet elke dag weer van dit kogeltje. tegen vrienden en familie zeg ik dat ik een kleine Porsche heb. Het rijgedrag is geweldig ,de looks in de auto is prachtig, de sound is fenominabel. Nog even een kleine detail beurt in het voorjaar en hij is spik en span.

Goeten Martin

Trudy van Eendenburg

Eerlijke auto's goede service. Goede zaak gedaan.

Mitch Franssen

Vorige week bij Auto Mooij een auto gekocht.
Een mooie zaak waar ik goed werd geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto. De verkoper was niet 'pusherig' wat je vaak ziet bij autoverkopers. Ik zou daarom Auto Mooij zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe auto!